Viikon alkupuolen Junibacken vierailulta ostettiin Huvikumpuun sieltä puuttuneet Pepin hevonen Pikku-Ukko ja Herra Tossavainen. Hahmot ovat samaa sarjaa kuin Peppi, Tommi ja Annika. Nyt on koko orkesteri koossa.

756286.jpg

Tytöt ovat jo keväällä saaneet Kreetalta tuliaisiksi Huvikumpuun hedelmävadin, jossa on päärynä, omena ja tammenterho.

756287.jpg

Viimeinen lomaviikko on alkamassa ja pöydällä on edelleen osina Pepin keittiöön hella ja toinen sohva. Kristallikruunukin välkkyy mielessä (helmet ostamatta...). Pitänee ryhdistäytyä. Herra Tossavaisen nyt ilmestyessä Huvikumpuun sille pitää tietenkin tehdä sänky. Tytöt ovat omalta osaltaan osallistuneet valmisteluihin syömällä jäätelöpuikkoja.

Eilen kaupassa ostin Bliwin nestesaippuan, koska sen korkista saa hyvän lampun aihion. Aviomies nauroi, kun menin ostamaan sinänsä tarpeellista tavaraa talouteemme, mutta nukkekotiprojektin ehdoilla.

Päivärutiineissa on ruuhkaa, sillä pitäisi ehtiä käydä mustikassa, säilöä mustikat, lukea Harry Potteria ja tehdä nukkekotiin kalusteita. Puhumattakaan kaikesta muusta "normaalista" toiminnasta kuten ruuan laitosta, tyttöjen kanssa ulkoilusta jne. En käsitä, miten tässä ehtisi käydä välillä vielä töissäkin.