Pirjo Rissasen Posliinihäät tuli luettua viikonlopun aikana. Harmitonta viihdettä, mutta pidän Rissasen kirjoitustyylistä. Ihan mukava luettava, muttei mikään järisyttävä juttu.

Tytöt saivat nukkekotiin Kreetan tuliaisina pienen ruukun ja hedelmävadin hedelmineen, puusta tehdyt ja tosi kauniit. En huomannut niitä vielä kuvata.

Tytöt riemuitsivat tänään vappuaatosta. Heti aamulla ripusteltiin serpentiinejä olkkarin lamppuihin ja tyttöjen omiin huoneisiin. Ilmapallot puhallettiin ja osa niistä on jo rikkoutunutkin päivän mittaan. Kotihengettäremme paistoi ison kasan munkkeja ja niitä on syöty liiankin kanssa. Simastakin tuli tänä vuonna ihan kelvollista. Lähes täydellinen vappuaatto siis.

Samppanja on odotellut huomista Ullanlinnan keikkaa jääkaapissa jo muutaman päivän. Aamiaisen jälkeen pakataan eväät mukaan (perunasalaatit ja nakit ovat erityisesti esikon mieleen), tupsulakit pistetään päähän ja hypätään bussiin. Talvikamppeet pitänee kaivaa komeron perukoilta koko porukalle. Viihtyminen Ullanlinnassa on välineurheilua, joten pukeutumispuoleen pitää panostaa. Tytöille on luvassa ilmapallot ja picnic, aikuisille vähemmän ilmapalloilua, mutta sen sijaan ystävien tapailua.