Työt häiritsevät aina vaan harrastuksia. Nyt on mehut sen verran loppu, ettei ole jaksanut paneutua nukkekodin kalustamiseen. Tosin viime viikolla tarttui Prismasta käteen pienen pieni kahvikalusto - ehkä hiukan liian suuret kupit ja lautaset nukkekotiin, mutta se tytöille erittäin mieluinen.

Esikolle valmistui pipon seuraksi kaulaliina. Langat kuopuksen pipoon ja kaulaliinaan on ostettu. Tylsää, ettei lentokoneeseen saa ottaa kudinta mukaan. Mulla olisi joka viikko muutama tehokas tunti käytettävissä käsitöihin lentokentällä ja koneessa istuessa. Esikon kaulaliina valmistui hetkessä, kun kudoin istuessani puhelinkonfferenssissa - tein sillä kertaa etätöitä kotoa, en nyt ihan työpaikalla istuessa olisi (ehkä) kehdannut. 

Ottobre-lehteä on selailtu ja sormet syyhyää ompelemaan. Uutta ompelukonettakin tekisi mieli - vaan minkälaisen sitä oikein ostaisi? Oma koneeni ja saumuri ovat reippaasti kaksikymppisiä, mutta hyvin ovat palvelleet. Nyt mietinkin, jos pärjäisin pelkällä monipuolisella ompelukoneella. Ompelen enimmäkseen puuvillakankaita enkä esim. trikoita.