Perhe on suhtautunut aika pitkämielisesti keittiön ruokapöydän kaaokseen - milloin on työn alla nukkekodin sohva, milloin nojatuoli. Joka tapauksessa kankaita, pahvinpaloja, vaneria, liimaa sun muuta lojuu siellä täällä. Tiskipöydän kulmalla on ollut oiva sahauspiste. Vihjasin vienosti, että työhuoneen voisi järjestellä uudelleen: miksi ihmeessä siellä pitää seisoa tyhjän panttina vuodesohva? Oikeestaan outo ajatus, että yksi huone on kalustettu odottamaan muutaman kerran vuodessa saapuvia yövieraita. Ihan vaan vinkiksi tuleville yövieraille, että vuodesohva saa nyt häädön ja sen tilalle tulee työhuoneeseen toinen pöytä. Saan siis lähiaikoina säädylliset tilat askarteluun ja ompeluun!

Huvikummun ensimmäinen itse tehty huonekalu oli sohva. Valitettavasti en vielä sitä tehdessäni tiennyt blogista mitään, joten minulla on kuva vain valmiista sohvasta. Ylitin omat ja läheisteni odotukset, koska oikeesti sohvasta tuli H*I*E*N*O.

365695.jpg

Ainoa kommentti mitä tytöt sanoivat oli se, että Peppi, Tommi ja Annika eivät osaa istua. Eli esikoisen mielestä tarvitaan uudet asukit. No, onneksi sitä kommenttia ei ole sittemmin kuultu, mielikuvitus korjaa monet asiat.